bijbel

Reformatieavond DV woensdag 31 oktober 2018

NIJKERK - om 19.30 uur is in het kerkgebouw ‘De Kandelaar’, Meinsstraat 4a te Nijkerk een reformatieherdenking. Hoofdspreker is ds. M.K. de Wilde (Hervormde Gemeente); we staan stil bij het thema ‘Terug naar de kern: het ‘eenvoudige’ Evangelie’. Luther en Calvijn herinneren ons er steeds weer aan hoofd- en bijzaken te onderscheiden en terug te komen bij de kern: Jezus Christus, die gestorven is voor onze zonden en is opgestaan.

Vakantie Bijbel Club Nijkerkerveen 2019

Schatrijk!

In de herfstvakantie wordt op woensdag 23 oktober en donderdag 24 oktober opnieuw de Vakantie Bijbel Club georganiseerd. Het thema van dit jaar is: Schatrijk! Kinderen vanaf groep 1 tot en met groep 8 zijn van harte uitgenodigd voor de activiteiten in Dorpshuis Concordia in Nijkerkerveen.

Subscribe to RSS - bijbel